Colorescience

Colorescience

Een make-up die meer doet! Huidverzorging, zonbescherming en kleur samen in één product. Colorescience is gemaakt van 100% gezonde mineralen, pigmenten en voedende ingrediënten, zodat iedereen de producten kan gebruiken, zelfs kinderen en mensen waarvan de huid niet intact is.

Neem direct contact op voor een gratis eerste consult

Wat is het voordeel van ColoreScience bij huidproblemen?

Het voordeel is dat de mineralen op de huid blijven liggen. Niet- minerale make-up vermengd zich met de huid waardoor de huid irritaties kan gaan vertonen. Acne kan ontstaan of verergeren doordat een niet- minerale make-up de poriƫn verstopt en pigmentvlekken kunnen uitlokken door bepaalde stoffen die in de gebruikelijke cosmetica zitten. Acne reageert extra goed op colorescience omdat de producten ontstekingsremmend werken en anti-comedogeen.

Waarom beveelt Es-sense ColoreScience aan?

In de huidtherapie praktijk wordt veel met huidproblemen gewerkt, zo ook op een huid die niet intact is. ColoreScience biedt alle voordelen die een huid nodig heeft om er weer mooi uit te zien, beschermd te zijn en verzorgd te worden tijdens en na een behandeltraject. Ook de niet-intacte huid kan gecamoufleerd en beschermd worden met deze producten. Voor meer informatie en advies over colorescience kunt u terecht bij Es-sense.

Deel dit via: