Electrocoagulatie

Electrocoagulatie

Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op een snelle manier verwijderd worden met electrocoagulatie. De behandeling wordt gedaan met een speciaal apparaat waar een pen aan bevestigd is met een spits metalen opzetstukje. Doordat er gewerkt wordt met stroom, wordt het metalen kopje verhit en de ongewenste huidoneffenheden kunnen worden verwijderd.

Neem direct contact op voor een gratis eerste consult

De behandeling bij Es-sense

Tijdens één behandeling kunnen alle huidoneffenheden worden behandeld. De meeste plekjes zullen al na één behandeling weg zijn en in een enkel geval zal nog een behandeling nodig zijn. Doordat de huidoneffenheden door verhitting verwijderd worden kan het gevoelig zijn, er kan gekozen worden om vooraf de huid in te smeren met een verdovende zalf.

Nazorg

Op de behandelde huid kan een korstje ontstaan. Het is zeer belangrijk dat het korstje erop blijft zitten tot het er vanzelf af valt. Als het korstje er afgetrokken wordt ontstaat er een litteken. Als de behandelde huid in aanraking komt met de buitenlucht dient de huid beschermd te worden tegen UV-straling en zon. De nieuwe huid onder het korstje is roze of lichter van kleur, het kan enkele weken tot maanden duren voordat het uw normale huidskleur weer aanneemt.

Aandoeningen die met deze therapie behandelt kunnen worden

Deel dit via: